Gå tilbage

BOARD EDUCATION STYRKER TEAMET

BOARD EDUCATION STYRKER TEAMET

Stærke lederegenskaber, stor kommerciel indsigt, ægte netværker og strategisk forståelse er alle udsagn som passer på Ivan Laugesen, som pr. 1. april forstærker teamet hos Board Education.

Ivan har gennem en lang og spændende karriere beskæftiget sig med ledelse, forretningsudvikling og salg i forskellige brancher. Det bliver også de kommercielle aktiviteter og udviklingen af disse, som bliver Ivans primære ansvarsområder hos Board Education. Men også udviklingen af vores forskellige ydelser, målrettet de danske bestyrelser, vil Ivan fremover bidrage aktivt til.

Vi er af den klare overbevisning, at dygtige bestyrelsesmedlemmer løbende skal udvikle sig og tilegne sig ny viden, og den viden vil vi hos Board Education stille til rådighed. Heri vil Ivan fremover spille en vigtig rolle, så tøv ikke med at tage fat i ham for en dialog om din videre bestyrelsesudvikling.

Fun Facts: Ivan er medejer af Bryghuset Kragelund og spiller kontrabas i bandet Creole Catz. Vi er sikker på at med Ivan på holdet bliver hverdagen fremover lige en tand sjovere.