Podcast

Vi har lavet en række podcasts, som sætter fokus på bestyrelsesarbejdet og mere specifikt om vores bestyrelsesuddannelser. Lyt gerne med nedenfor.

Podcast med MarketConnect

Board Education ApS havde fornøjelsen af at deltage i MarketConnects podcast Bestyrelsen og tale om bestyrelsesarbejdet i de danske SMV’er.

Peter Agergaard taler med Morten Huse Eikrem-Jeppesen om de megatrends, der påvirker selskaberne og dermed deres bestyrelser – bl.a. berører vi områder som øget regulering indenfor områder som eksempelvis ESG og cyber crime (NIS2) samt diversitet og kampen om talent.

Board Education Podcast

I første afsnit, “Introduktion del 1”, vil du blive præsenteret for Board Education ApS samt ejerne bag, Peter Agergaard og Kenneth Mikkelsen. I dette podcastafsnit vil vi udforske Board Educations værdier, tanker og metoder bag deres uddannelsesprogrammer.

I andet afsnit, “Introduktion del 2”, vil du blive præsenteret for, hvorfor du skal tage en bestyrelsesuddannelse. Derudover vores måde at arbejde med bestyrelsesansvar på, og hvordan du opbygger et team i bestyrelser. 

I denne podcast “Strategic Board Room – Modul 1” gennemgår vi indholdet på første modul af bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room. Her har vi fokus på deltagerne og deres forventninger. Vi tager fat på områder som bestyrelsens ansvar og rolle, bestyrelsens sammensætning, megatrends, sammensætning og organisering af arbejdet i bestyrelsen mv.

I denne podcast “Strategic Board Room – Modul 2” gennemgår vi indholdet på første modul af bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room. Her har vi fokus på deltagerne og deres forventninger. Vi tager fat på områder som bestyrelsens ansvar og rolle, bestyrelsens sammensætning, megatrends, sammensætning og organisering af arbejdet i bestyrelsen mv.

I denne podcast “Strategic Board Room – Modul 3” gennemgår vi indholdet på første modul af bestyrelsesuddannelsen Strategic Board Room. Her har vi fokus på deltagerne og deres forventninger. Vi tager fat på områder som bestyrelsens ansvar og rolle, bestyrelsens sammensætning, megatrends, sammensætning og organisering af arbejdet i bestyrelsen mv.