Uddannelser

 

Strategic Board Room

Vi ønsker at introducere dig for de nyeste bestyrelsesmetoder og sikre, at du kan anvende dine ressourcer, egenskaber og erfaringer til at skabe resultater på bestyrelsesniveau. Vi har fokus på din personlige udvikling og din bestyrelsesidentitet.

Se uddannelse

Chairperson

Uddannelsen sigter mod at forstå, træne og arbejde med bestyrelsesledelse. Herunder hvordan du anvender din personlighed, dine ressourcer og dit ledelsesmæssige beredskab til at sikre, at bestyrelsen kan arbejde sammen og skabe forretningsmæssige resultater

Se uddannelse

Board Room

Dette to-dagsbestyrelseskursus sigter mod, at du forstår grundprincipperne i at arbejde på bestyrelsesniveau. Herunder hvordan du får mod og inspiration til at komme videre med at udvikle egne bestyrelsesmetoder og aktive bidrag.

Se uddannelse

At Home Education

AT HOME EDUCATION giver dig mulighed for at lære om grundlæggende bestyrelsesarbejde online. 

Se uddannelse

ESG Masterclass

Kurset sigter mod, at du forstår, hvordan man som bestyrelse kan skabe større værdi og en konkurrencemæssig fordel ved at implementere ESG som en del af den overordnede forretningsstrategi.

Se uddannelse

Masterclass Cybersikkerhed & Geopolitik

Sammen med førende eksperter indenfor forskellige discipliner af cybersikkerhed og geopolitik stiller vi skarpt på, hvordan man som bestyrelse skal forholde sig til de trusler og muligheder, der opstår på baggrund af en mere reguleret hverdag og usikker verdensorden.

Se uddannelse