Personlig sparring for bestyrelsesmedlemmer

En bred erhvervserfaring og dokumenterede kompetencer hjælper dig med at blive et attraktivt bestyrelsesmedlem. Desværre oplever mange, at deres adfærd og personlige egenskaber ikke er tilstrækkelige i skiftet fra direktionsarbejde til bestyrelsesarbejde.

Direktørens arbejds- og dialogmetoder samt erfaring med at være den øverste beslutningstager bliver udfordret, når personen oplever skiftet fra at fungere som øverste leder i direktionen til øverste leder i bestyrelsen.

Med personlig sparring kan vi hjælpe dig med at frembringe dine værdiskabende sider, således at du kan øge udbyttet af din personlige erfaring. Din lederstil og personlige adfærd bliver tilpasset, så du kommer til at fungere optimalt i den nye bestyrelseskontekst.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om dine ambitioner og muligheder.

Kontakt os

SELVVURDERING

Start med en grundig selvvurdering for at identificere dine kernekompetencer, erfaringer og interesser. Det er vigtigt at forstå, hvilken værdi du kan tilføre en bestyrelse. 

UDDANNELSE

Overvej at tage kurser eller uddannelser, der er specifikt rettet mod bestyrelsesarbejdet. 

ikon

NETVÆRK

Netværk er afgørende i bestyrelsesverdenen. Engager dig i professionelle netværk, brancheforeninger og andre relevante grupper. Deltag i konferencer, seminarer og netværksarrangementer.

BESTYRELSES-CV

Udvikl et bestyrelses-CV, der fremhæver dine relevante kompetencer, erfaringer og præstationer. Dette CV skal skræddersyes til bestyrelsesroller og bør fremhæve ledelseserfaring, strategisk tænkning, økonomisk forståelse og andre relevante færdigheder. 

Peter Agergaard

BOARD EDUCATIONTM
CEO

Peter Agergaard stiftede Board Education i oktober 2021 efter at have købt bestyrelsesuddannelserne af Board Governance, der har leveret bestyrelsesuddannelser siden 2001. Peter er CEO i Board Education ApS, og har mere end 20 års erfaring som HR-ansvarlig i store internationale virksomheder – senest som Global HR-chef i Falck. Denne erfaring bruger han til at italesætte kompetencer og bestyrelsesidentiteten på bestyrelsesuddannelserne og i den individuelle sparring.

+45 20 23 00 65
peter@board-education.dk

Kronprinsessegade 6, stuen, 1306 København K
CVR: 42658294

kenneth mikkelsen

Kenneth Mikkelsen

BOARD EDUCATIONTM
CCO
 

Kenneth Mikkelsen har gennem en længere årrække været erhvervsdirektør i nogle af landets mest erhvervsvenlige kommuner, Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Desuden har Kenneth siddet i Folketinget i en periode med plads i både erhvervs- og skatteudvalget.

Kenneth har en dyb forståelse for det DNA, der kendetegner Danmarks mange ejerledede virksomheder og de personligheder, der leder dem. Kenneth har en betydelig bestyrelseserfaring fra bl.a. selvejende institutioner.

+45 61 22 46 96
kenneth@board-education.dk

Bredgade 45, 1., 7400 Herning
CVR: 42658294