Rekruttering

Vi har mere end 20 års erfaring med rekruttering og executive search - nationalt såvel som internationalt. 

Med udgangspunkt i en klar forståelse af virksomhedens strategi, organisation og produkter/services hjælper vi ejere/bestyrelsesledere med at formulere en kandidatprofil, der tager højde for elementer som bestyrelsens arbejdsgrundlag og succeskriterier.

Vi afdækker eksisterende kompetencer i bestyrelsen for derigennem at sikre, at kandidatprofilen supplerer kompetencerne og dermed understøtter bestyrelsens værdiskabelse samtidig med, at vi klarlægger arbejdsfordelingen mellem bestyrelse og direktion. 

 

VIDEN

Vi er i besiddelse af en stor viden om vores deltagere på bestyrelsesuddannelsen, hvilket gør, at vi hurtigt kan få et overblik over egnede kandidater i en given search.

ERFARING

Vi har mere end 20 års erfaring med rekruttering og executive search – nationalt såvel som internationalt​.

ikon

KOMPETENCER

Vi afdækker eksisterende kompetencer i bestyrelsen for derigennem at sikre, at kandidatprofilen supplerer kompetencerne og dermed understøtter bestyrelsens værdiskabelse samtidig.

PROFIL

Med udgangspunkt i en klar forståelse af virksomhedens strategi, organisation og produkter/services hjælper vi ejere/bestyrelsesledere med at formulere en kandidatprofil.

Indhold og pris

Vi tilbyder tre rekrutteringspakker

 • Brief

 • Vi laver en identifikation af kandidater på baggrund af opdragsgiver.
 • Vi leverer 3 kandidater på 5 dage. 
 • Pris for denne pakke er 14.995,00 ex. moms.
 • Shortlist Search

 • Shortlist Search indeholder udarbejdelse af kandidatprofil, search i database og opstilling af shortlist.
 • Vi leverer kandidatfelt på 3-4 kandidater på 14 dage efter kandidatprofilen er udarbejdet. 
 • Pris for denne pakke er 29.995,00 ex. moms.
 • Full-service Search

 • Full-service Search indeholder udarbejdelse af kandidatprofil, search i database, åbent stillingsopslag (anbefales), screening, samtale, indstilling, evt. deltagelse i samtale mellem virksomhed/kandidat, rådgivning om endelig valg af kandidat og afslag til øvrige. 
 • Pris for denne pakke er 59.995,00 ex. moms.

 

Peter Agergaard

BOARD EDUCATIONTM
CEO

Peter Agergaard stiftede Board Education i oktober 2021 efter at have købt bestyrelsesuddannelserne af Board Governance, der har leveret bestyrelsesuddannelser siden 2001. Peter er CEO i Board Education ApS, og har mere end 20 års erfaring som HR-ansvarlig i store internationale virksomheder – senest som Global HR-chef i Falck. Denne erfaring bruger han til at italesætte kompetencer og bestyrelsesidentiteten på bestyrelsesuddannelserne og i den individuelle sparring.

+45 20 23 00 65
peter@board-education.dk

Kronprinsessegade 6, stuen, 1306 København K
CVR: 42658294

kenneth mikkelsen

Kenneth Mikkelsen

BOARD EDUCATIONTM
CCO
 

Kenneth Mikkelsen har gennem en længere årrække været erhvervsdirektør i nogle af landets mest erhvervsvenlige kommuner, Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Desuden har Kenneth siddet i Folketinget i en periode med plads i både erhvervs- og skatteudvalget.

Kenneth har en dyb forståelse for det DNA, der kendetegner Danmarks mange ejerledede virksomheder og de personligheder, der leder dem. Kenneth har en betydelig bestyrelseserfaring fra bl.a. selvejende institutioner.

+45 61 22 46 96
kenneth@board-education.dk

Bredgade 45, 1., 7400 Herning
CVR: 42658294