Hvem er vi?

Board Education ApS tilbyder bestyrelsesuddannelser og sparring til både erfarne og mindre erfarne bestyrelsesmedlemmer samt personer, der har interesse i at arbejde med bestyrelsesarbejde. Vores bestyrelsesuddannelser har eksisteret i mere end 20 år, og der er mere end 1.500 personer, der har gennemført vores kurser – og disse arbejder nu i mere end 5.000 forskellige bestyrelser.

Vi har fokus på det aktive og værdiskabende bestyrelsesarbejde, og hvordan man som bestyrelsesmedlem/-leder udvikler sin identitet og kompetencer, der matcher virksomhedernes behov.

Peter Agergaard

BOARD EDUCATIONTM
CEO

Peter Agergaard stiftede Board Education i oktober 2021 efter at have købt bestyrelsesuddannelserne af Board Governance, der har leveret bestyrelsesuddannelser siden 2001. Peter er CEO i Board Education ApS, og har mere end 20 års erfaring som HR-ansvarlig i store internationale virksomheder – senest som Global HR-chef i Falck. Denne erfaring bruger han til at italesætte kompetencer og bestyrelsesidentiteten på bestyrelsesuddannelserne og i den individuelle sparring.

+45 20 23 00 65
peter@board-education.dk

Kronprinsessegade 6, stuen, 1306 København K
CVR: 42658294

kenneth mikkelsen

Kenneth Mikkelsen

BOARD EDUCATIONTM
CCO
 

Kenneth Mikkelsen har gennem en længere årrække været erhvervsdirektør i nogle af landets mest erhvervsvenlige kommuner, Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern. Desuden har Kenneth siddet i Folketinget i en periode med plads i både erhvervs- og skatteudvalget.

Kenneth har en dyb forståelse for det DNA, der kendetegner Danmarks mange ejerledede virksomheder og de personligheder, der leder dem. Kenneth har en betydelig bestyrelseserfaring fra bl.a. selvejende institutioner.

+45 61 22 46 96
kenneth@board-education.dk

Bredgade 45, 1., 7400 Herning
CVR: 42658294