Gå tilbage

Ny medejer af Board Education

Jeg har glædet mig meget til at dele denne nyhed.

Jeg har gennem de seneste måneder med Kenneth Mikkelsen drøftet muligheden for, at han skulle indtræde i Board Education ApS som medejer og partner. Det er vi nu enige om, og jeg glæder mig til at byde Kenneth velkommen. Kenneth kommer med en erfaring som bl.a. tidligere Erhvervsdirektør i Ringkøbing-Skjern, Herning og Ikast-Brande kommuner. Derudover har Kenneth været medlem af Folketinget i en periode på ca 20 måneder.

Kenneth og jeg mødte hinanden første gang tilbage i 1977, hvor vi begge startede i børnehaveklasse på Aulum Byskole. Den personlige relation har varet ved i nu 46 år. Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde professionelt sammen med Kenneth, for de sidste måneder har vist os begge, at vi i den grad deler passionen for de danske bestyrelser, vi ser ens på behovet for udvikling og vi brænder begge for at bidrage til endnu mere værdiskabelse.
Vi supplerer hinanden rigtig godt med vores samlede erfaring indenfor ejerledede virksomheder, politisk ledede organisationer og store børsnoterede virksomheder.

Board Education bygger på landets ældste bestyrelsesuddannelser, og uddannelserne vil fortsat være kernen i vores forretning. Men vi vil mere end blot uddannelse. Fremadrettet vil konsulentydelser, netværk, vidensdeling og rekruttering også blive en del af vores forretning. Kort sagt så ønsker vi at arbejde 360◦ rundt om de danske bestyrelser, og derved blive den foretrukne samarbejdspartner når det drejer sig om værdiskabelse i landets bestyrelser. 

Det glæder vi os til at fortælle mere om.

 

//Peter Agergaard