Gå tilbage

Podcast med MarketConnects Bestyrelsen

Peter Agergaard havde fornøjelsen af at deltage i MarketConnects podcast ‘Bestyrelsen’ og tale om bestyrelsesarbejdet i de danske SMV’er. 

De danske bestyrelser ser i højere grad på kompetencer frem for netværksrelationer, når de optager nye medlemmer. Dét og meget mere fortæller Peter Agergaard, CEO i Board Education, om i første af de to afsnit af Bestyrelsen. Find her afsnit 1 og afsnit 2.


”Noget af det, vi forsøger at gøre lidt op med i øjeblikket, er de her netværksbaserede bestyrelser, tidligere brugt med begrebet tantebestyrelser, hvor man måske mere sidder i bestyrelsen på baggrund af nogle relationer i stedet for de kompetencer, der er behov for. Og der ser jeg et opbrud i den sammenhæng, der er nu, så man kommer mere i retning af, at man i bestyrelsen har den rigtige sammensætning til at håndtere de problemstillinger, de megatrends, vi står overfor. Men det er en lang rejse,” siger Peter Agergaard.

 

Peter Agergaard har over 20 års erfaring inden for HR og ledelse og ejer og leder i dag virksomheden Board Education, som siden 2021 har uddannet over 1.500 personer, der tilsammen sidder i over 5.000 forskellige bestyrelser.